dilluns, 16 de juny del 2014

Arranca la 10a edició del Disfruita-la a Comarques de Barcelona

Un total de 900 nens i nenes de tres a sis anys de les escoles Can Palmer i Montserratina de Viladecans,  Escoles Emili Vallès, Garcia Fossas, Ramon Castelltort i Gabriel Castellà d’Igualada, Escola Ildefons Cerdà de Centelles, Escola Puig-Agut de Manlleu, i Escola Castell d'Òdena, han participat durant el mes de maig i juny als tastos de fruita dolça de la campanya Disfruita-la, impulsada per Unió de Pagesos amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració dels respectius Ajuntaments.

La campanya Disfruita-la consisteix en tastos guiats de fruita dolça de proximitar per a infants. En aquest cas, els nens i nenes de les nou escoles han tastat fruita de temporada com ara cireres, albercocs i nectarines, entre altres. Les sessions dels tastos han inclòs l’espectacle Disfruita-la xic, a càrrec del grup d’animació La Cremallera, durant el qual s'explicava als infants les propietats de la fruita i els beneficis que aporta per a la seva dieta.

Tots els nens i nenes participants han rebut durant el tast la carmanyola Disfruita-la, amb forma de poma, amb l'objectiu que sigui reutilitzada posteriorment pels infants.

Aquí us deixem una mostra d'imatges del pas del Disfruita-la per les Escoles