divendres, 27 de desembre del 2013

Torna el Disfruita-la al Cucalòcum de Lleida

Unió de Pagesos porta la campanya Disfruita-la, de promoció del consum de la fruita dolça als infants i joves mitjançant tastos de fruita, a la fira Cucalòcum, el parc de la infància i la joventut de Lleida, entre el 27 de desembre de 2013 i el 4 de gener de 2014, per cinquè any consecutiu.
La campanya, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida i l’Obra Social de La Caixa, té com a objectiu promoure el consum de fruita dolça, especialment entre el jovent i els infants, utilitzant una metodologia molt pràctica per tal de recuperar l’hàbit de menjar fruita en l’entorn familiar.
En total es realitzaran 8 tastos de fruita els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener, cada dia a les 11 h. Tots els nens i nenes que participaran en la campanya Disfruita-la, uns 1.200 (uns 150 cada dia), rebran una carmanyola amb forma de poma que contindrà fruita de temporada trossejada (peres, pomes i mandarines). Els tastos estaran amenitzats per la companyia d’animació La Cremallera, amb el nou espectacle Disfruita-la xic estrenat aquest any.
Amb la participació a Cucalòcum, el sindicat tanca les activitats d’aquest any de la 9a campanya Disfruita-la, en la qual hi han participat més de 5.500 escolars de tot Catalunya.
Aquest divendres 27 de desembre ha assitit a la primera jornada dels tastos el responsable nacional del sector de fruita dolça del sindicat, Xavier Gorgues, i el diputat provincial i alcalde de Juneda Antoni Villas.