dimecres, 26 de setembre del 2012

Disfruita-la en Gran

Unió de Pagesos ha realitzat a Lleida un macrotast de fruita dolça per a 3.500 nens i nenes d’educació primària, d’entre 5 i 12 anys, de 33 escoles del Segrià i el Pla d’Urgell dins de la campanya Disfruita-la. El macrotast, Disfruita-la en gran, ha comptat amb el suport de tot el sector de la fruita dolça de Lleida per tal de promocionar la zona com a gran productora.
 En el macrotast hi  han particpat 2.000 nens i nenes de Lleida ciutat, 1.200 del Segrià i 300 del Pla d’Urgell, que s'han desplaçat fins al Pavelló Barris Nord amb 40 autocars. Per atendre tots els nens, als quals se’ls ha donat una carmanyola en forma de poma amb una peça de fruita de temporada, s'han movilizat 50 voluntaris de la Fundació Pagesos Solidaris. En total s'han repartit més d’una tona de fruita entre pomes, peres, nectarines, figues i prunes.
El macrotast ha estat conduït pel grup d’animació infantil La Cremallera, que ha interpretat la cançó de la festa de la fruita Disfruita-la xic, a més de temes propis i versions de cançons populars i de cercavila.
El tast ha estat apadrinat pels jugadors veterans del Barça Josep Maria Fusté i Carles Rexach.

Troba més fotos com aquesta a Formació Unió Pagesos
Al macrotast han assistit:
Àngel Ros, alcalde de Lleida; Joan Caball, coordinador nacional d’Unió de Pagesos; Domènec Vila, director general d’Alimentació del departament d’Agricultura; Cristina Rosa Bosch, directora territorial de Lleida del Departament d’Agricultura; Miquel Padilla, vicepresident de la Diputació de Lleida; Pau Cabré, president del Consell Comarcal del Segrià; Francesc Fabregat, president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell; Jesús Castillo, regidor d’Educació i Infància; Josep Barberà, regidor de Medi Ambient i Horta; Txema Alonso, regidor d’Esports; Antoni Mateu, director general de l’Agència de Salut Pública del Departament de Salut; Francesc Argilés, president d’Afrucat (Associació Empresarial de Fruita a Catalunya); José Manuel de las Heras, coordinador estatal de la Unió d’Unions, i Raül Sales, responsable del sector de la fruita dolça d’Unió de Pagesos, entre altres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Va estar molt i molt bé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!