dimarts, 27 de desembre del 2011

Prop de 1.200 nens i nenes participaran en els tastos de la campanya ‘Disfruita-la’ a la fira Cucalòcum de Lleida per tercer any consecutiu

Unió de Pagesos porta la campanya Disfruita-la, de promoció del consum de la fruita dolça als infants i joves mitjançant tastos de fruita, a la fira Cucalòcum, el parc de la infància i la joventut de Lleida, entre el 27 de desembre de 2011 i el 4 de gener de 2012, per tercer any consecutiu. 
En total es realitzaran 8 tastos de fruita els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener, cada dia a les 11 h. Tots els nens i nenes que participaran en la campanya Disfruita-la, uns 1.200 (150 cada dia), rebran una carmanyola amb forma de poma que contindrà fruita de temporada trossejada (peres, pomes i mandarines). Els tastos estaran amenitzats per la companyia d’animació La Cremallera.
 Amb la participació a Cucalòcum, el sindicat tanca les activitats d’aquest any de la 7a campanya Disfruita-la, any en el que ha rebut  un dels premis Estrategia Naos 2010 que atorga el Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat, concretament el corresponent a la categoria de promoció d’una alimentació saludable en l’àmbit escolar.
Avui dilluns 27 de desembre han assistit a la primera jornada dels tastos el responsable nacional del sector de fruita dolça del sindicat, Raül Sales, i la vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Rosa Pujol, en representació de la Diputació de Lleida. Els tastos de fruita es realitzen amb el suport de la Diputació de Lleida.