dilluns, 18 de juliol del 2011

Disfruita-la a l'estiu

Més d’un miler d’infants de les comarques gironines participaran als tastos de fruita dolça de la campanya Disfruita-la durant aquest mes de juliol
La campanya Disfruita-la arriba per primer cop a les comarques gironines, gràcies a l’acord d’Unió de Pagesos amb DipSalut, organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona. Prop de 1.350 infants de 3 a 13 anys participaran durant aquest mes de juliol en un total de nou tastos guiats de fruita dolça que tindran lloc a Girona, Figueres, Blanes, Porqueres, Sant Feliu de Guíxols, Salt i Caldes de Malavella. Els infants, aprofitant les seves estades d’estiu, tastaran fruita de temporada i local com peres, pomes, nectarines i cireres. L’objectiu de la campanya és promoure el consum de fruita dolça entre els infants, ja que segons diversos estudis recents està experimentant un descens. La campanya es basa en una metodologia molt pràctica, tastos que ensenyen que menjar fruita a més de sa, és divertit.
A cada participant se li donarà la carmanyola Disfruita-la, que contindrà fruita. L’objectiu és que sigui reutilitzada posteriorment pels infants per portar fruita durant les estades d'estiu i d’aquesta manera per donar continuïtat a l’actuació implicant a les famílies amb la responsabilitat de proporcionar-los fruita.