dimecres, 3 de juny del 2009

Els tastos de fruita per a escolars arriben a les comarques de Barcelona

La campanya Disfruita-la 2009 per a escolars, de la Unió de Pagesos, arriba a les comarques de Barcelona, fruit d'un conveni de col·laboració amb el Servei de Salut Pública de l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona.


Unió de Pagesos i la Diputació de Barcelona organitzen els tastos de fruita que s'estan celebrant avui, dimecres 3 de juny, des de les 10:30h al CEIP Escola del Mar de Vilassar de Mar.

A les comarques de Barcelona, i amb suport de la Diputació de Barcelona, fins ara s'han celebrat tastos de fruita guiats als centres educatius de Torrelles de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló i Vilassar de Mar. Aquesta col·laboració de la Diputació, en sessions d'experimentació amb fruita, manipulació i tast, s'emmarca en les activitats educatives que des de la promoció de la salut intenten conscienciar sobre la importància d'una alimentació sana per gaudir d'una vida saludable i la necessitat de menjar diàriament, i de forma variada, fruita i verdura.

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ha realitzat una subvenció econòmica per portar inicialment aquest projecte a tres municipis de la província de Barcelona.



CEIP Sant Martí - Torrelles de Llobregat