divendres, 5 de juny del 2015

Un total de 1.125 nens i nenes d’escoles de l’Anoia i Osona han participat en la campanya d’Unió de Pagesos ‘Disfruita-la’ de tastos de fruita dolça



Un total de 1.125 nens i nenes de tres a set anys d’11 escoles de l’Anoia i Osona han participat entre  el 27 de maig i el 5 de juny en els tastos de fruita dolça dins de la campanya Disfruita-la, impulsada per Unió de Pagesos amb el suport de Salut Pública de la Diputació de Barcelona i la col·laboració dels ajuntaments de les diferents poblacions.

Les escoles participants han estat Vilademàger de la Llacuna, Cérvola Blanca de Sant Martí de Tous, Castell d’Ã’dena d’Ã’dena, Alta Segarra de Calaf, L’Era de Dalt de Tona, Font del Roure i El Turó i Masquefa II de Masquefa, Ramon Castelltort d’Igualada, Josep Masclans de Vallbona d’Anoia, Abat Oliba de Sant Hipòlit de Voltregà, i Quatre Vents de Manlleu.

La campanya Disfruita-la consisteix en tastos guiats de fruita dolça de temporada per a infants. En aquest cas, els nens i nenes van tastar fruita com ara cireres i albercocs, entre altres.