divendres, 27 de setembre del 2013

Presentació del Disfruita-la a la Fira de Sant Miquel de Lleida



Unió de Pagesos ha presentat aquest matí, en el marc de la celebració de la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, l’edició d’aquest any de la campanya Disfruita-la de tastos de fruita dolça, coincidint amb l’inici del curs escolar, i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i La Caixa.


En el tast de fruita Disfruita-la xic han participat uns 200 nens i nenes d’entre 4 i 6 anys de les escoles Camps Elisis i Maristes de Lleida, que han disfruitat moltíssim amb la fruita de temporada de la tardor com ara: pomes, nectarines, peres i prunes. Els infants han rebut la carmanyola amb forma de poma per a que sigui reutilitzada posteriorment per portar fruita a l’escola i un díptic amb la lletra de la cançó Disfruita-la xic, que es pot descarregar des d'aquest blog, i els consells dirigits a les famílies sobre com millorar el consum de fruita als infants i com utilitzar la carmanyola.



Durant de l’any 2013 hauran participat en la campanya quasi 3.000 nens i nenes de primària de les escoles de les comarques de Lleida i s’hauran realitzat una vintena d’actuacions en diferents poblacions. Abans de l’estiu ja s’havien realitzat tastos de fruita dolça de temporada en localitats com Tremp, Alguaire, Agramunt, Anglesola o Puigvert de Lleida.

A l’acte de presentació ha assistit Joan Caball, coordinador nacional d’Unió de Pagesos; Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, i Ignasi Fanlo, director de l’Àrea de Negoci de Lleida ciutat de La Caixa