dimarts, 16 d’abril del 2013

Un total de 450 nens i nenes de Vilassar de Mar han participat els tastos de fruita dolça


Un total de 450 nens i nenes de 3 a 12 anys de l’Escola del Mar de Vilassar de Mar, tot l’alumnat del centre, han participat en els tastos de fruita dolça de Disfruita-la, amb el suport del Servei de Salut Pública de l’Àrea d’atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona i la Fundació La Caixa, i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Els tastos, que han inclòs diferents varietats de peres i pomes i maduixes del Maresme, continuaran realitzant-se en altres escoles de les comarques de Barcelona durant els mesos de maig i juny, coincidint amb l’època que comença a sortir fruita de temporada de proximitat. En total hi participaran uns 2.500 escolars d’aquests centres.

Amb els tastos de l’escola de Vilassar de Mar s’inicia la 9a edició de la campanya Disfruita-la, impulsada per Unió de Pagesos, que té com a objectiu promoure el consum de fruita dolça, especialment entre el jovent i els infants, utilitzant una metodologia molt pràctica per tal de recuperar l’hàbit de menjar fruita en l’entorn familiar.

Als tasts han assistit Pep Riera, coordinador comarcal del Maresme d’Unió de Pagesos, i Carme Polo Moncosí, cap de la Unitat de Promoció de la Salut de la Diputació de Barcelona.